Dimmig lördag

Då var det snart dags att dra till jobbet igen. Lite seg är man ju kan man ju verkligen säga. Allt känns helt diffust idag. Nästan som att jag vore bakfull. Men det är ju rätt omöjligt, så antar att jag är allmänt flummig bara. Eller kanske lite sjuker. Skulle ju hur som helst inte säga nej till att bara stanna hemma och softa. Men men, man kan ju inte få allt här i livet. :-P
Fast igår så var det ju rätt najs. En hel del att göra, rätt svettigt till och med, och en stund så hade man ju lite magknip, men på det stora hela rätt najs. Blev ju underhållen av Monica en stor del av kvällen och senare så kom ju Henke och Colan förbi. Det var en riktigt trevlig överraskning. Henke är ju alltid lika najs att träffa, och Colan var det ju hur länge som helst sedan jag såg sist. Mycket kul att dem kom förbi. Synd bara att man jobbade, skulle ju vilja partaja med dem pojkarna. Får se till att styra upp det snart. :-)
Sen blev det båten med Jeppe och Mike. Trevliga pojkar det där. Och på båten så satt ju bror och Crickan och Mia och Rebecka. Även om de två sistnämnda var aningen mer intoxikerade än oss övriga så var det ju rätt najs ändå.
Drack ett par öl, sedan en burgare på vägen hem, och så första tåget ut till bushen. Inte någon direkt spännande kväll/natt, men klart godkänd. Kunde ju varit värre...
Men vissa fulla flickor var ju faktiskt lite allmänt jobbiga. Personlighetsförändringar påbringade av alkohol verkar ju vara ett typiskt kvinnligt drag. Tröttsamt hur som helst. Och så undrar folk varför man är bitter. ;-)
Men shit the same. Jag trivs utmärkt som en liten munk. ^^
Nu ska det åkas till jobbet snart.
See ya boyz and gals.
Ta-ta


Säg vad du vill

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0