Valborg

Oh så spännande. Alla fjortisars heliga helg.
Är fan glad att man jobbar så man slipper alla snorungar. Eller typ iaf...
Fast lite partaj blir det ju. Tänkte dra till båten efter jobbet och ta ett par öl. Med lite tur så kanske man får lite skoj där... Om inte vakterna har pms nu igen som senast.
Fan, kan det inte bli lördag snart. Vill ju ut och ha kul. Börjar bli sällskapsjuk igen. För även om man tänker hålla händerna i styr så finns det ju inget som hindrar att man har kul ändå. Jag ska nog kunna hålla mig till tåls tills jag får tag på lilla honungsgrytan.
Rackarns dålig tajming bara. Lite småjobbigt att nu när man hade pallat så är avståndet allt för stort. Snyft och buhu och annat sorgligt.

Tisdagar suger

Jahaja, då ska man visst stå i garderoben på fredag också. Det funkar ju perfekt. Lite extra pengar till lördagen när jag och Jimmie ska göra stan... Me look fram emot! Undrar bara vart man ska gå... hmm...
Fan vilken seg tisdag i övrigt. Händer verkligen ingenting, och inte orkar man se till att något händer heller. Och som omväxling så är det absolut ingenting på tv. Undrar var fan alla bra tv-program har tagit vägen. Är det bara en romantiserad bild av förr, eller fanns det verkligen mer sevärt på tv när man var yngre...? Ja, det tål att tänkas på.

Annars så har jag en del annat att tänka igenom tror jag. Måste se till att bestämma mig någon jäkla gång. Börjar bli lite väl många på en gång nu. Och med mitt minne så är det ju inte så där jättebra.
Och ärligt talat så börjar man ju bli lite trött. Det är ju inte ens underhållande längre. Eller åtminstone inte riktigt lika kul som förut...

Nu är det bara lite mer än en månad tills fotbolls-em börjar. Det ska fan bli najs. Får verkligen hoppas att vädret är fint så man kan sitta på uteserveringar och i parker och liknande. Naturligtvis med en iskall öl i handen. Fotboll och öl (i vettiga mängder) hör ju faktiskt ihop.
Men vad bra då. Nu blev man ölsugen också. Undrar om man ska ta ett par kalla på torsdag kanske. C sa ju faktiskt att hon ville hitta på något då. Hade kunnat haft kul imorgon också fast då ska man ju jobba så det sket sig ju.
Nä nu skiter jag i det här.
See ya peeps!

I övrigt så anser jag att Australien bör förstöras!

Dagens sista

image22

Tror nästan jag ska börja gå runt med en vigselring i fickan... Bara som en liten "icebreaker"...

Seeeeg! Dags att dra sig mot sängen. Och hoppas att halsen skärper till sig till i morgon.
Men imorgon ska det bli kanonväder. Synd att man är så bränd om armarna att man måste ta det lugnt med solen. Jaja, det har väl läkt snart. Och det som inte dödar, det härdar. Nu ska jag gå och drömma om Australien, Göteborg och Körsbär...

En typisk hjärna...

image21

Blä för måndagar

Fan att man aldrig kan bli frisk. Fysiskt då menar jag förstås, det mentala är ju bortom all sorts hjälp.
Halsen vägrar verkligen att bli bättre. Blev tvungen att ta en sjukdag till så man kan vila halsen lite mer. Men imorrn så får man köra hur man än mår.
Jobbar på Medusa på onsdag. Bra det, lite extra cash är ju aldrig fel. Och så slipper man ju tänka på vad man ska hitta på över Valborg. Bara det inte blir för mycket idioter, folk har ju en tendens att bli lite väl glada i spriten på Valborg. Men men, det ordnar sig alltid.
Nä nu får jag nog ta och uppsöka soffan. Börjar fan få svårt att koncentrera mig ordentligt.
Toodles.


Söndagssoft

Det var en trevlig kväll igår. Mycket folk på Medusa, trevlig stämning, bror lirade najs musik, ölen var billig, kusin och polare där, inte mycket att klaga på alls. Utom att det höll på att köra ihop sig där ett tag. Men som tur var så ordnade det upp sig till slut. Men nära ögat var det där för en stund, lite väl nära. Får fan ta och sluta med sånt helt enkelt.
Idag är det softish softish som gäller. Mjukisbrallor, cola, ostbollar och film. Inte illa pinkat av en trähäst med torr snutta...
Imorgon är det tillbaka till slaveriet som gäller, men för en gångs skull så känns det som att det är långt dit. Hela kvällen på mig att göra absolut ingenting produktivt.
Börjar annars bli dags att fundera på när man ska bege sig ut i landet. Hade ju tänkt hinna med både Göteborg och Skellefteå denna sommar. Måste komma ihåg att kolla när det funkar för dem. Vilket jag tyvärr lär ha glömt bort inom 10 minuter.
Nu blir det soffan för min del. Men först ska vi smörja in mina stackars knallröda armar.
See ya boys and gals!

Öl!

Japps! Ikväll blir det öl. Mumsigt värre. Gamla hederliga Medusa. Hänga med bror i dj-båset, snacka skit med kussen, softa med stammisarna. Lär nog bli en najs kväll skulle jag tro. Saknas bara en person (du vet nog vem du är).
Men men, det är ju bara 308 dagar kvar så varför klaga...
Jaja, ingen idé att gråta över spilld mjölk. Man får helt enkelt ta var dag som den kommer, ingen mening att försöka bestämma sig när man inte ens vet vad som kommer hända.
Hmm... Lilla hobbyfilosofen är visst i farten igen.
Äh, nu ska jag sluta tänka på sånt och bara fokusera på att ha roligt istället.
See ya boys and gals!

Äntligen helg...

Fast vad spelar det för roll när man är sjuk. Suck och snyft och buhu...
Men imorgon så borde jag vara fit nog att åtminstone ta ett par öl. Behöver umgås med lite roliga människor så man slipper tänka på dumma saker. Som hur mycket man hatar Australien t.ex.
Vet inte riktigt hur jag ska göra angående den saken. Det var ju bara en vecka, men det hände ju mycket under den tiden. Men nu måste man vänta ett helt år. Är det verkligen något jag kan klara av. Jag både vill och inte vill på samma gång. Förvirrar mig själv märker jag...

Jaja, see ya på Medusa imorgon boys and girls!


Dagens tips: honung är fucken najs på vissa utvalda kroppsdelar.

Hell yeah!

image20

Lite bättre denna dag

Har tillfrisknat lite iaf. Inte så där äckligt slemmig i halsen längre. Men som kompensation så har jag lyckas bränna typ varje cm av min kropp. Jag har såna rackarns bra pigment. Vekligen. Ingen ironi alls. Lovar...
Men imorgon är det helg. Ska nog bara ta det lugnt, se till att man blir ordentligt frisk innan man går ut och busar. Fast lite sällskapssugen är man ju. Har ju inte haft sex på flera dagar nu. Jäkla Australien säger jag bara... Får hoppas lilla Å inte stannar hela året, annars vete tusan vad jag ska göra.
Men men, jag får se fram emot nästa helg. Ska ut och partaja med Jimmie. Kul som fan!


Den bästa av dagar!

En sådan underbar dag.
Vaknade med en hals som muterat till en stor slemklump. Gått och snörvlat som en liten kolatorsk hela dagen. Bränt armarna tills de liknar kokta kräftor. Konstant astma på grund av halsgrejen. Huvudvärk som en påkörd gnu. Det kan inte bli bättre än så här.
Det är i sanning en fin dag pojkar och flickor, en fin dag!


Spacefiller

Seg, trött, hungrig och allmänt dampig. Början på en bra kväll med andra ord.
Så vad göra ikväll då månntro. Hmm... vad göra, vad göra...
Men det är fett najs väder iaf. Vilka hänger med på en öl?

Torsdag...

Idag blir en bra dag känner jag på mig. ^^
Snart dags att åka till sötbollen.
See you soon! ;-)


Litet recap

Hade en fucken najs måndag.
Jobbet var ju som vanligt skitboring, även om jag snackade med chefen om en del bra grejer...
Seg som fan när man kom hem, men fick ju åka in till stan lik förbannat.
Har man lovat gå på dejt så har man.
Och kan ju lugnt säga att jag är glad att jag gjorde det.
Några öl på Kellys. Några till på Medusa. Vaknade i Täby. Me like!
Och tisdagen blev lika bra den, tog en ledig dag och hängde med henne istället. Very nice indeed...
Enda kruxet är ju... fuck Australia! säger jag bara.

Det var en hård helg...

Ja du, det var ju en av de hårdare helgerna på länge.
Medusa+Patricia x2...
Hemma 7 på morgonen båda dagarna. Och så 4 timmars sömn på det...
Smått död känner man sig ju minst sagt.
Men fucken kul var det ju. Särskilt fredagen.
Mycket folk, massa polare, många flickor, fet musik... Knappast något man kan klaga på.

Fast nu är det ju slut på det roliga. Tillbaka till slaveriet imorgon.
Åh så glad man känner sig när man tänker på det.
Suck och buhu...

Blörk!

image19

Fantasilös fredag

Jahaja. Då var det fredag igen. Och av någon anledning så är man lika seg och likgiltig som en sengångare på valium. Hade ju tänkt gå ut men orkar fan inte.
Får hitta på något annat helt enkelt. Något måste man ju göra...

Fint väder idag iaf. Alltid något att bli glad över. Synd bara att fåglarna inte följer solen... fattar inte varför dem jäklarna envisas med att börja kvittra redan 3 på natten. Lugnar dem inte ned sig snart så kommer jag börja käka en massa helstekt fågel... en vänlig liten varning till er fjäderbollar.

Nä nu är det dags att leta upp något spännande för kvällen. Som tur är så kan jag ju alltid sitta och leta efter nya grå hår. Yetiskojsigt jue!
Ha det gött alla små.

Lite sjuker och lite bakfuller... bra kombo

Uschiamig vilken helfestlig dag. Lite för många öl igår och så verkar det nästan som att man har dragit på sig något magvirus eller nåt. Men men, 7-Elevens pasta är ju rena smittohärden så man får väl skylla sig själv.
Var hos bror igår kväll, käkade pizza och snackade skit med honom och Jimmie och Mia. Var rätt najs även om pizzan inte var den bästa. Och kollade Jeff Dunhams Spark of insanity också, för varken Jimmie eller Mia hade sett honom. Trodde inte det fanns någon som hade missat gamle Achmed. Silence! I kill you!
Gick till Kellys efteråt och drack ett par öl där. Men var ingen rolig stämning så stack till Medusa istället och där var det mycket trevligare.
Fan vad man äter när man är ute. Pizza, korv, hamburgare och pasta blev gårdagens skörd. Ett mysterium varför man inte ser ut som en flodhäst.
Ja ja, nu har jag gjort mig själv hungrig igen så bäst man går och plundrar kylskåpet innan man börjar gnaga på tangentbordet.
See ya!


Ja må jag leva...

Grattis på mig själv idag! Tjihoo!
Ett år närmare graven...
Nu ska det drickas öl.
See ya!

Ordspråk

"Mister du en så står dig tusen åter"
Mmm, men om den man mister är en på miljonen då?

"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"
Jomenvisst! Där har vi ju helt klart en pajsare som aldrig velat ha något riktigt mycket...

"Man ska inte kasta pärlor för svin"
Behöver det verkligen påpekas?

"Bränt barn skyr elden"
Japps, och glöm inte att dem luktar lite illa också...

"Kasta inte sten i glashus"
Kasta inte glas i stenhus borde det ju vara...om man tänker till lite...

Dags för trevligare tankar

Men nu ska vi tänka på trevligare saker!
Imorgon är det fölseda. Ska till bror och ta några bira med honom och Jimmie. Kanske gå ut lite kort på kvällen. Ska nog bli najs, har inte träffat Jimmie på ett par närmare 2 månader nu och det var länge sedan man partajade lite med bror. Synd bara att dem båda alltid har så mycket att göra.
Undrar bara vad man ska hitta på till helgen...

Bläää

Fan att man ska ha så jävla svårt att somna. Låg vaken i typ 4 timmar helt i onödan. Och naturligtvis började man tänka på saker man gör bäst i att hålla sig borta från. Jävla L.I. att dyka upp i tankarna just som man börjat få lite ordning i kaoset!!! Deprimerande... Orkade inte ens gå till jobbet idag så fick ta en sjukdag. Hmm... kan man bli bittrare månntro?
Skrev till och med en liten dikt mitt i natten. Kommer fan knappt ihåg att jag skrev den, men där var den när man vaknade. Knappast mitt bästa alster, men rätt så känslofylld iaf.



Ännu en dag passerar, knappt mer än ett hjärtslag
Skymningen nalkas sakta, fäller sin mörka svepning över kropp och själ
Liv förbyts åter i död
Tankarna tillhör den ensamme allena, tankar av djupaste svärta och ljuvligaste ljus
Livets lyckligaste stunder förbleknar vid minnet av ögonblicken med dig
Tystnaden skriker ikapp med min själ
Tystnaden, allt livs motpol
Sakta randas gryningen åter
Endast ett hjärtslag från döden

Ännu en måndag avklarad

Tjihooo! Nu är det bara 4 dagar kvar av slaveri innan man får festa till ordentligt.
Det är ju FÖLSEDA grappen!!!
Man blir ju än mer gammal och grå nu på onsdag så får ju ta chansen att parta medan man fortfarande kan ta sig till krogen utan rullator. Fast lite ser man ju fram emot att få rätten att slå ned snorungar med käppen och gnälla som en tvättäkta gammal gringubbe.
Vilken trevlig dag det varit då. Vädret har ju varit så supernajs, NOT, plus att man har den stora ynnesten att arbeta med såna genier. Btw, det där kallas sarkasm. Får fortfarande huvudvärk när jag tänker på konversationen i fredags där de diskuterade kloning. Och idag gick den enda roliga människan på semester också. Vem fan ska man snacka med nu då? Den lilla stalkern kanske? Eller varför inte gamle a-lagarn? Eller kanske muppen? Såna skojsiga människor att man nästan får diarré av lycka. Crap on a stick säger jag bara!
Fast det var ju inte helt och hållet en bajsdag iaf. Var poppis som fan idag. Verkar som alla flickor kom överens om att välja just idag att vara snälla mot lilla Daniel. Vilken var ett bra val må jag säga.
Både I och L hörde av sig för en gångs skull och fick ett par snuffsiga sms av M som jag inte hört av på typ ett par månader, och sen ringde K som jag inte heller pratat med på rackarns länge. Sedan fick man prata lite med B dessutom, och hon går ju inte av för hackor kan du ju fethaja. Om man bara bodde närmre...
Nä, nu ska jag fan få i mig lite mat. Mums!!!

Sängdags...

Dumma helg! Inte ta slut så fort! *grrrrrr*
Ja ja, tillbaka till slavarbetet imorgon. Tjihoo och jippie och allt sånt...
Hade ju massa att göra den här helgen som jag inte hann.
Fan vad duktig jag är på att skjuta upp saker. :-P
Men shit the same! Får försöka fixa det nu i veckan istället.
Glöm inte nu Daniel!!!
Nä, nu är det sängdags. Nighty all...

image18

Seg och slapp söndag

Söndagar är allt bra långsamma. Nästan så man somnar av tristess. Fast man bör väl kanske vara glad så länge det inte är vardag. :-P
Och inte kan man ju klaga över att få ligga i soffan och bara käka pizza och glo tv. ;-)
Fast lite onyttig känner man sig ju. För att inte säga asocial. Men men, får ta igen det nu i veckan och nästa helg. Fyller ju ändå år på onsdag så till helgen lär man väl hitta på en del. ^^
Och ikväll är det sista avsnittet av Rome. Fan också! Enda välgjorda serien på flera år, och så lägger dem ned den. Vad ska man nu ha att se fram emot att se på tv på söndagar? :-P
Det är ju bara skit på tv jämt! Biiiiitter!
image17

Alkolås...

Btw, när fan ska dem börja tillverka mobiltelefoner med alkolås?! :-P

Söndag

Jaha, då var det söndag då. Måndag imorgon. *suck*
Men helgen har ju varit ganska så trevlig. Var ute med Jimmy på Kellys i fredags. Hade rätt kul måste jag säga. Många öl och mycket skitsnack blev det. Men det var välbehöveligt. Har fan inte gjort nåt spännande på år och dar.
Stack till Patricia vid 3, och det blev ju något av ett antiklimax. Fast det är ju skönare att ta första tåget hem än att fara runt med nattbussen genom halva sthlm. :-P
Lördagen var bara lugn... gjorde inte många knop då kan man ju säga. Ungefär samma som idag. :-D
Nä, nu måste jag nog gå och handla lite. Ha det.

Tjihooo

Nu är det helg! Fucken finally! :-P
Och då händer det grejer kan du fethaja. ;-)
Soligt och fint är det också, så nu är Daniel en glad pojk.

Varför?

image16

Kommer aldrig förstå mig på vilka det är som svarar "vet ej" på en enkel ja/nej-fråga... :-P

Blablabla

Så imorgon är det helg. Undrar vad man ska hitta på då.
Har inte fått några vettiga förslag än så länge. Förutom att åka upp och hälsa på moster, fast det tar jag nog nästa helg istället... Och vädret skulle ju inte vara det bästa nu i helgen så man kan ju inte göra något "vårigt" heller. :-(
Btw, vad är det för fel på er kvinnor? :-P
Typ femte gången bara i år jag fått skäll bara för att jag inte velat bazz. Mycket suspekt må jag säga. ^^
Ja ja, nu ska jag ta och glo på Daily Show och garva lite.
Toodles.


Hmm...

image15
Stackars Olle Nyberg... ;-P
Gammal, jag vet, men jäkla rolig ändå. ^^

Trist Torsdag

Idag är ingen rolig dag. Mulet och grått och allmänt trist... Och seg som fan är man ju.
Men det ordnar sig alltid. Våren kommer snart nog. Såg ju till och med en söt liten fjäril igår. :-D
Så lär nog inte dröja länge innan man får sig lite...
image15

...sol! :-)
Kan knappt vänta tills man kan sitta på en najs uteservering och njuta av en värmande sol och en kall bira. :-P

Dagens låt... Andrew W.K. - Party Hard


Suck

Ingen bra dag idag. Börjar fan bli sjuk tror jag. :-(
Och inte lär man väl kunna sova heller. Stackars lilla Daniel...
Usch och fy vad det är synd om mig. ;-)

Fan, den här bloggen har ju förvandlats till värsta dampsidan.
Hur spännande kan det vara för någon annan att läsa mina (för det mesta) meningslösa infall? :-P
Men men, antar att det är just det som är hela grejen.
Och man har ju märkt att man inte är ensam om att verka nästan skrämmande ytlig. ;-)
Fast de flesta verkar ju i vart fall kunna säga något vettigt då och då, eller åtminstone vara underhållande, till skillnad mot "vissa" andra (läs "mig"). ;-P

Nä, nu ska jag sluta gnälla och krypa ned under täcket med en bra bok.
Sov gott alla glada.

6 ord...

Eftersom det tydligen är så populärt att beskriva sig själv med endast 6 ord så tänker jag göra ett försök...

1. Intelligent
2. Humoristisk
3. Dampig
4. Charmig
5. Besserwisser
6. Kyssvänlig ;-)

Mmm, det var ju rackarns spännande. :-P


Trött som en gnu...

Nä nu är det nog fan dags att dra sig mot sängen.
Kan ju inte sitta här och leka adhd-barn hela natten. :-P
Ska ju upp om mindre än 5 timmar. Tjihooo...

Skillnaden

image12

Kvinnor...

Känner att det är lite för länge sedan jag var så där härligt kvasifilosofisk. ;-)
Så därför tänkte jag ta upp ett helt nytt ämne, ett ämne som aldrig tidigare diskuterats, ett ämne som är näst intill okänt för de stora massorna. Nämligen kvinnor. :-P
Ok ok, det kanske har sagts ett ord eller två om saken tidigare, men mycket mer än så kan det ju inte ha blivit. ;-)

Jag skulle vilja börja med en liten fråga. Varför verkar det bara finnas två "lägen" på en kvinna? Antingen så är dem allmänt asociala och egocentriska, på gränsen till otrevliga, eller så är dem helt och hållet inriktade på sex. Och båda typerna är ju knappast särskilt tilltalande. Hur full jag än må vara så kommer jag aldrig att uppskatta att en tjej kommer fram och frågar om jag vill knulla. Jag betvivlar att allt för många flickor uppskattar slika frågor så varför skulle då jag göra det? :-P
Måhända jag är gammaldags, men jag tycker faktiskt det är trevligt att åtminstone veta namnet på den man tänker hoppa i säng med. ;-)
Vidare undrar jag lite över detta med "drömpartner". Vad är det för fånigt påhitt egentligen? Undrar hur många flickor som gått miste om något jäkligt bra bara för att personen ifråga inte passade in i den mall flickan skapat i sitt sinne när hon knappt var tonåring... Sluta överanalysera för fan! :-P
Finns ett bra engelskt uttryck som passar in här: if it ain't broke, don't fix it!
Kort sagt flickor, skit i era "drömmar" om hur saker och ting ska vara och chansa lite på det som är bra, även om det inte är just det ni drömt om.
Som gamle Sheryl Crow sjunger: if it makes you happy, it can't be that bad...
Nä, nu ska jag sluta leka bitter gammal gubbe. :-P

Naturligtvis är inget av detta någon allmängiltig regel utan mer ett uttryck för min egen bitterhet. :-P
Jag vet mycket väl att det finns massor av tjejer som inte alls är likadana som de jag beskrivit. Jag har helt enkelt bara skrivit det på ett kategoriskt sätt för att underlätta för mig själv. Lat som jag är... ;-)

Avslutningsvis vill jag uppmana alla trevliga och "normala" kvinnor att fortsätta med det.
Och så önskar jag att det ska bli lite varmare så man kan slippa jacka. :-)

...

Vill ha! :-P
image11
Så vem vill bli min sponsor? ;-)

Eftermiddagstråk

Usch och fy vad uttråkad man kan vara då.
Fint väder och allt men ingen som är hemma förutom jag. Det är ju faktiskt inte så jäkla kul att välkomna våren helt själv. Tycker andra borde göra som jag och ta en fridag så jag har någon att leka med. ;-)
Men men, får nog komma på något att hitta på.
Pratade lite med moster idag. Hon har kommit hem från sjukhuset nu och mår efter omständigheterna bra. Jag får nog ta och åka upp och hälsa på henne snart. Var ju länge sedan jag hälsade på lilla mostro. :-)
Och då får man ju även tillfälle att njuta av världsmetropolen Tierp. ;-)

Back again...

Jäklar i mig, det var inget kort litet uppehåll det där. :-P
Men men, man kan ju inte klaga. Det är ju ändå gratis plus att jag är rätt säker på att dem inte dröjde så bara för att jävlas...
Så hur var allas helg då?
Min var rätt najs. Lördagen åkte jag till kusinen och softade lite. Drack ett par öl, kollade tv, snackade lite skit... Funkar alltid. Stack in till stan halv 1 och hälsade på bror på Medusa. Hängde med honom i dj-båset och snackade med alla trevliga stammisar. Det var kort sagt najs. Synd bara att det blev sommartid så det försvann en timme där. :-)
Sen stack vi till Patricia, gamla hederliga köttmarknaden. ;-)
Där var det som vanligt. Många fyllon och få vettiga. :-P
Fast jag fick ju i alla fall nöjet att träffa lilla L där. Hon var väl inte så där jättenykter kanske, vilket kan förklara de ovanligt flörtiga sms:en man fick tidigare under kvällen, men hon var lika trevlig som vanligt. Lyckades till och med stjäla till mig en kyss eller två på vägen hem sen. ;-)
Fast hon blev lite putt för att jag ville åka hem själv och sova. Flickor är allt bra konstiga...
Lyckades missa första tåget hem också så var inte hemma förrän halv 8 på morgonen. :-P
På det stora hela var det en bra kväll. Jag drack bara några bira så man var nykter och trevlig och kommer för en gångs skull ihåg vad som hänt. ^^

RSS 2.0