Hemma

Ta-da! Så var den dagen slut. Denna varma dag tagen direkt ur infernots varmaste krets. Helvete vad man svettas då. Tror snart man inte är mer än en liten salt pöl på golvet. Det var ju så mycket som 31 fucken grader för någon timme sedan! :-o
Varför åka på solsemester någonstan när man har sånt här väder hemma...? :-P
Men nu är det ju ok att det är så varmt, i och med att man inte jobbar. Är man ledig så är ju värmen bara trevlig. Eller till största delen i varje fall. Någon grad svalare, eller lite fläktande vindar då och då skulle man ju inte säga nej till. Men man kan ju inte få allt man vill här i livet. Har jag hört. :-)

Idag är det ju torsdag, vilken betyder att helgen börjar imorgon. Tyvärr ska man ju jobba så det blir ju inget partajande för min del. Eller tyvärr och tyvärr, man borde ju kanske vara glad över lite extra pengar. Dem har ju en tendens att försvinna illa kvickt, så ju mer cash desto bättre.
Hade ju funderat på att gå ut och ta någon öl ikväll. Bara sitta i baren på Medusa, snacka lite med bartendern och kanske någon stammis som skulle råka vara där, och gå hem i vettig tid. Men tyvärr så har man ju ingen att gå med. Det känns ju lite väl osäkert att gå dit och bara hoppas att det finns någon värd att babbla med. Jag menar, man skulle ju kunna ha sån pass otur att det är någon ny bartender, plus att man vet ju aldrig om det är någon man känner som bestämmer sig för en eller ett par torsdagsöl.
Så det blir väl ingenting då antar jag... *snyft*

Men då är ju frågan vad man ska hitta på istället. Lär väl bli att man tar och pressar i solen en liten stund, men utöver det så vete tusan. Det är alldeles för varmt för att man ska orka vara kreativ. Så alla förslag på aktiviteter skulle uppskattas stort. ^^

Säg vad du vill

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0